HOME › フォーラム › みんなの掲示板(工事中) › Filmowe koszulki na jesień – hit czy kit?
- このトピックは空です。
-
投稿者投稿
-
LarryDiugs
Ostatnio dotarłem na zestawienie koszulek filmowych, jakie są modne tej jesieni, również potrzebuję przyznać, że problem mnie zaciekawił. Z samej strony to tradycyjne wzory, które od lat przewijają się w popkulturze, jak nadruki z „Gwiezdnych Wojen” czy herb Hogwartu dla miłośników Harry’ego Pottera. Z dodatkowej – nie brakuje także bardziej humorystycznych propozycji, takich jak „Bathman” czy zabawny napis „Brudny Harry to mój stary”.
Najbardziej wpadły mi w oko koszulki z cytatami i memami, na model „one does not simply” z „Władcy Pierścieni”. Toż taki typ, który z razu zwraca uwagę i wywołuje uśmiech. Z kolei grafiki inspirowane Tarantino czy „American Psycho” są dużo mroczny, wyrazisty charakter – korzystne dla gościa, kto lubi podkreślać styl mocnymi akcentami.
[url=https://umodo.pl/blog/post/top-najmodniejszych-koszulek-filmowych-na-jesieni.html]Koszulki filmowe z nadrukiem[/url] planują swój urok, przecież jestem wrażenie, że stronę motywów istnieje szybko niedługo oklepana. Kluczem wydaje się sposób, w który je mamy. Fajnie patrzą w połączeniu z jeansową kurtką, bluzą czy rozpiętą koszulą, bo to nie są tak nachalne, i potem robią wrażenie. Dla mnie świetnie kontrolują się też szczególnie trudne, które odzwierciedlają charakter, jednakże nie dominują całej stylizacji.
Ciekaw jestem, jak Wy to rozumiecie – nosicie takie koszulki na co dzień lub używacie je raczej jako dodatek dla fanów konkretnych filmów?
-
投稿者投稿